Αριαδνη Γερασιμιδου - Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός / :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός
Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός from www.loveradio.gr
Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

:)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου.

Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός
Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός from www.loveradio.gr
Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου.

:)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός
Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός from www.loveradio.gr
Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

Αριαδνη Γερασιμιδου - Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός / :)», ανέφερε στο συγκλονιστικό μήνυμα της, η αριάδνης γερασιμίδου.. Πέθανε η αριάδνη γερασιμίδου, που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.